Přítelkyně /

Román sleduje osudy tří žen, které spojilo náhodné setkání u dentisty a postupem času se sbližovaly čím dál víc, vzájemně si otevíraly svá nitra, sdílely trápení i radosti.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Autor)
Další autoři: Smutná, Draha (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: noxi
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Román sleduje osudy tří žen, které spojilo náhodné setkání u dentisty a postupem času se sbližovaly čím dál víc, vzájemně si otevíraly svá nitra, sdílely trápení i radosti.
Tři ženy - Hana, Marta, Táňa. Tři přítelkyně - tři osudy, které pojí touha po sebanaplnění a smysluplném životě. Každá je jiná, každá řeší a zvládá svůj život po svém, ale s podporou kamarádek to jde mnohem snáz. Hledají samy sebe a přitom cosi ztrácejí a jiné zase nacházejí, trápí se i těší, jednoduše si se sebou vláčí balíček života naplněný různorodou směsí. A samozřejmě i plný zvratů a překvapení. Hanka se po letech strádání konečně odhodlá opustit svého egoistického manžela, těhotné Martě se podaří hned na začátku vymanit ze vztahu s manipulativním manželem a Táňa... zvládne ustát krachující manželství po ztrátě dítěte? Nakladatelská anotace.
Fyzický popis:197 stran ; 21 cm
ISBN:9788081114656