18. rukojmí : ženský vyšetřovací klub - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2020)
Další z případů pro členky ženského vyšetřovacího klubu, kterým tentokrát zamotá hlavu zmizení tří učitelek z místní školy.