Příliš osobní známost - Urbaníková, Eva, 1976-
Příběh ze současnosti, v němž se mladá žena rozhoduje, zda opustit partnera, který propadá alkoholu, nebo přijmout odpovědnost a zůstat jemu i jeho malé dcerce oporou za cenu ztráty vlastního pohodlného života.